Acomiadament companys Àngel Cuní

Home / Adrasa / Acomiadament companys Àngel Cuní

Acomiadament companys Àngel Cuní

Por
En Adrasa

Els companys de feina voldríem dir(escriure) unes paraules sobre l’Àngel. Tasca gens fàcil atesa l’enormitat de la seva persona; que no ha passat de puntetes per la vida. Els qui hem tingut l’oportunitat, i la sort, d’estar a prop seu hem pogut compartir el seu esperit apassionat i la seva inesgotable curiositat plena d’afanys i neguits. La seva porta sempre estava oberta al diàleg.

Era un home pragmàtic i d’acció, que sempre s’acompanyava de la seva altre vessant un home llegit i lletraferit. Un home que vivia amb passió per la família i la vida, passió que traslladava a la seva manera d’entendre a la pròpia empresa, doncs era una extensió de la seva família.

Sempre positiu, sense donar mai peu al defallir.

Amb seguretat us puc dir que continuarà present entre nosaltres, perquè el seu rastre ens el trobem sovint en el seu llegat d’escrits i treballs sortits del seu pensament. Documents que ens seguiran inspirant durant molt de temps.

Com els elogis li molestaven, ara si que és el moment de dir que ens ha deixat un home de cor i ment excepcionals. Un patriarca de la vella escola, carregat d’humanitat que en el seu pas per aquest món, no ha deixat a ningú indiferent. Treballador incansable fins el final, l’enyorarem força temps.

I per acabar, què millor que dir-li adéu copiant a Josep Pla, que d’haver-lo conegut també l’hauria considerat un “homenot”:

els grans homes se’ls pot definir per la quantitat de llàgrimes que fan vesar en el seu comiat

GRACIES ÀNGEL PEL TEU CALIU!!!

Posts recientes

Leave a Comment