Acomiadament Àngel Cuní

Home / Adrasa / Acomiadament Àngel Cuní

Acomiadament Àngel Cuní

Por
En Adrasa

Amics, us voldria agrair a tots l’acompanyament, l’escalfor i l’estima que ens heu fet arribar cap al nostre ben estimat Àngel Cuní.

Una persona polifacètica, que ha fet moltes coses a la vida, tantes, que no sembla que sigui possible, que corresponguin a una de sola. Estudiant exemplar, amic, professor, titulat universitari, jugador de bàsquet, doctor enginyer industrial, polític, empresari, mentor, espòs, pare, avi…

Estimava Mollet del Vallès, el seu poble; Catalunya, el seu país; l’home i la natura, els seus companys de viatge a la vida.

Una persona molt intel·ligent i amb coneixements que m’atreviria a dir, enciclopèdics, podia parlar de gairebé qualsevol cosa amb fonament, amb una capacitat de raonament i de convicció per damunt del normal.

Una eminència a la seva especialització professional, la química tèxtil i reconegut a nivell mundial.

Però per damunt de tot vull destacar-ne els dos verbs que per mi el definien millor:

Ensenyar i comunicar coneixements, donar lliçons, explicacions. Un gran afany d’ensenyar, d’ajudar, de fer créixer al voltant seu amb passió; de fer-nos a tots més grans, més preparats, millors. Compartir coneixements, experiències, teories.

Un gran mestre.

Estimar …com estimava! Sota d’unes formes que a vegades podien arribar a ser vehements. … ens estimava molt. Era un amor com ell: desbordant, profund, incondicional.

El meu pare

Oriol Cuní

09 febrer 2017

Posts recientes

Leave a Comment